Despre noi

Ne-am dorit prin MonaLI să aducem în lumina reflectoarelor nu doar accesorii și decorațiuni de interior unice, cât valorificarea meșteșugului românesc și a designului autentic. MonaLI céramique a pornit ca o consecință naturală a unei prietenii sincere dintre două femei puternice și creative.

Laura Monica Dima, designer de interior, împreună cu Irina Simona Andronic, o artistă pasionată, au dat frâu imaginației creând forme cochete, concepte originale, dar mai ales trăiri reale în fiecare textură, nuanță și energie emanată de decorațiunile ceramice MonaLI.

Numele MonaLI céramique este un joc subtil care simbolizează esența poveștii noastre. Fiecare literă pornește de la un simbol. Mona este primul fragment care pornește de la Simona și Monica, iar L și I, de la Laura, respectiv Irina. În schimb, céramique ascunde mixul cultural internațional între Franța și Italia.

Împreună conectăm valori, oameni, comunități, ale căror povești pun în valoare talentul și tradițiile românești. Am pornit cu materiale și resurse locale, spre crearea și producția manuală în România a colecțiilor noastre. Firul de producție vorbește despre lucrul manual, detalii și autenticitatea și unicitatea fiecărui produs pe care îl prezentăm clienților noștri.

Parteneri

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Dilamodesign.com.