Politica de retur

Clienţii MonaLI pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 14 zile de la primire. În cazul deficienţelor neimputabile consumatorului, termenul de returnare este de 30 de zile de la înregistrarea comenzii, conform garantiei Monali céramique.

Vă reamintim că există un termen legal care specifică: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului." Art. 4, lit. b, Cap. I, Ord.130 / 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. în cazul în care acest termen de 10 zile este depășit, vă rugăm contactați Departamentul de Relații Clienți. 


Nu primim colete retur cu Poşta Română sau însoţite de plata ramburs. Coletele returnate in aceste condiţii vor fi refuzate.

Care este procedeul de returnare al unui produs?

Pentru a returna un produs, te rugam sa completezi formularul de retur online.

Costul transportului returului este suportat de client.

Cum primesc înapoi contravaloarea unui produs?

Contravaloarea produsului va fi transferată în contul specificat de către client. Din suma inapoiata se va retrage contravaloarea returului.

În cât timp voi primi contravaloarea unui produs?

S.C. DILAMO DESIGN S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în termen de 14 zile de la data recepționării returului.

Cum procedez dacă valoarea returnată nu este cea corectă?

Dacă valoarea returnată nu este cea corectă te rugăm să contactezi pe mail la adresa monali.ceramique@gmail.com.

Condiția produsului

Produsele returnate neavând atașată eticheta exterioară, din carton, NU vor fi acceptate.

De asemenea daca produsele returnate prezinta urme de deteriorare returul va fi refuzat.

Mai multe informații

Pentru mai multe informaţii te rugăm să citeşti Termenii şi Condiţiile MonaLI Ceramique. Acestea respectă legislaţia în vigoare: Legea 365/2002 privind comerţul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanţă.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Dilamodesign.com.