TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea

Livrarea produselor se va face în orice localitate aflată pe teritoriul României. MonaLI ceramique îşi rezervă dreptul de a contacta clientul în scopul confirmării comenzii, înainte de expedierea coletului. Livrarea se va face prin curierat rapid (Fan Curier): în termen de pana la 3 zile lucratoare*
(*in functie de disponibilitatea produselor).

Cost de livrare

Costurile de livrare pentru localităţile din România în care livrează Fan Curier.
- GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depăşeşte 1000 Lei
- 20 Lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 1000 lei.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată de către acesta în formularul de pe site, în intervalul orar stabilit de comun acord, va fi contactat telefonic de către curier. Curierul va reveni încă o dată după ce reuşeşte să ia legătura cu acesta. În condiţiile în care nici de această dată clientul nu este găsit la adresa specificată, comandă va fi anulată, pe motiv de refuz, iar produsul va fi returnat la sediul MonaLI ceramique. Clientul va fi notificat pe email de anularea comenzii, costul returului către MonaLI ceramique va fi sustinut de catre client din suma plătită inițial pentru obiect.

Întârziere/Anulare comandă

MonaLI ceramique îşi rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de MonaLI ceramique care includ: înzăpeziri, incendii, explozii, inundaţii, greve, acţiuni guvernamentale sau alte evenimente de forţă majoră conform legislaţiei româneşti. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de MonaLI ceramique faţă de orice client în cazul nelivrarii sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de MonaLI ceramique de la acest client.

Factura

Factura constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislaţiei româneşti în vigoare.
Semnarea documentelor curierului reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Dilamodesign.com.