Despre noi

Dilamo Design a luat naștere în 2018 din pasiunea pentru design interior. Proiectul a fost fondat de Laura Monica Dima, o absolventă de Informatică “din provincie” atrasă de tot ce înseamnă frumos, stilat și sofisticat. Laura a urmat și a absolvit mai multe cursuri de design interior, atât în România, cât și în străinătate, iar acum creează proiecte rezidențiale, business sau pentru HoReCa.

Laura Monica Dima

Numele meu este Laura și sunt owner Dilamo Design și interior designer, iar alături de echipa mea, aduc visele și poveștile în amenajări interioare complete.

Mi-am descoperit pasiunea pentru design interior întâmplător. Am pornit dintr-o sferă tehnică, unde am studiat matematică, informatică și am continuat această poveste mult timp, până am decis să pun o pată de culoare și un strop de praf auriu strălucitor în noile mele planuri de viitor. Am urmat studii de design interior și proiectare tehnică, evenimente care m-au ajutat să îmi proiectez toată pasiunea în viitoarele proiecte despre armonie și estetică.

În prezent, îmi place să cred că am dezvoltat mai mult decât o randare, am creat o experiență completă unică pentru comunitate și oamenii care își doresc un nou spațiu de interior. Am creat un proces etapizat pentru a afla toate nevoile clientului meu sau cuplului, familiei și pentru a livra ceea ce își doresc. Împreună aducem amenajări contemporane care își vor păstra versatilitatea și funcționalitatea în timp.

Fiecare amenajare are la bază relația bazată pe încredere, respect și profesionalism, unind visurile cu nevoile imediate de zi cu zi.

În parcursul meu creativ, am ales un moment unic de a lansa și o nouă provocare pentru comunitatea mea. Am creat alături de Irina, partenera mea de business, o extensie a designului interior: accesorii și decorațiuni interioare create manual MonaLI céramique. Am creat oportunitatea de a aduce visul în realitatea în care trăim: Home Living Design.

Immerse yourself in a fabulous design space!

Our Vision

Conectăm pasiunea, design-ul și funcționalitatea pentru a crea amenajări interioare complete.

Our Mission

Facem lucrurile frumoase și lucrurile frumoase, utile.

Design Rezidențial

Transformă–ți apartamentul, casa, vila sau studio-ul în ACASĂ. Realizăm proiecte pentru orice suprafață, indiferent de orașul în care locuiești. Alege echipa Dilamo pentru casa familiei tale.

Design Business

Decorează–ți afacerea pentru SUCCES. Spațiul în care lucrezi nu este doar imaginea companiei tale, ci și unul dintre factorii care influențează productivitatea echipei.

Design Horeca

90% din succes este garantat de EMOȚIA pe care o oferi clientului. Realizam proiecte care transmit “emoție” pentru restaurante, cafenele, cluburi, terase, pensiuni sau hoteluri.

Întrebări frecvente​

Oferim un portofoliu complet de servicii pentru amenajări interioare complete. Dilamo Design propune servicii de consultanță, design interior și implementare pentru a ajunge la rezultatul mult visat.

Fiecare amenajare este personalizată și durează în funcție de complexitatea proiectului. După prima întâlnire putem estima un calendar de activități.

Fiecare amenajare este personalizată și bugetul variază în funcție de planul de proiect stabilit. Nu există un buget minim sau maxim, totul este creat în funcție de dorințele dumneavoastră.

Completează acest link și revenim în cel mai scurt timp cu toate informațiile.

Echipa Dilamo Design este dedicată, atentă la nevoile și solicitările clientului, dornică să ofere proiecte spectaculoase. Lucrăm cu persoane fizice sau companii din orice oraș din România. Suntem disponibili și deschiși la idei, iar clienții sunt partenerii noștri.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Dilamodesign.com.