Colecția
Golden
Sand

Pentru colecția Golden Sand ne-am imaginat Egiptul Antic unde aurul, frumusețea și puterea au fost întotdeauna împreună.

Regalitatea este putere, proprietate și autoritate. Civilizațiile timpurii au echivalat aurul cu zeii și conducătorii, iar aurul a fost căutat în numele lor și dedicat glorificării lor. Oamenii acordă aproape intuitiv o mare valoare aurului, echivalându-l cu puterea, frumusețea și elita culturală. În acelasi timp, bejul, culoarea nisipului, simbolizează calmul si confortul. Astfel, colecția Golden Sand are menirea, prin versatilitatea sa, de a complimenta orice încăpere, de a-i oferi eleganța desăvârsită. MonaLI céramique a fost creat din pasiunea desăvârșită pentru frumos a celor două fondatoare ale sale: Irina și Laura.

Colectia
Golden
Sky

Colecția Golden Sky a luat naștere din atracția față de culoarea albastru, ce derivă din percepția culorii bolții ceresti și a mării.

 Am folosit albastru închis în mod instinctiv, simbolistica sa fiind cea de încredere și demnitate, așa cum de-a lungul istoriei a fost asociată cu distincția socială și nobilimea. Ne dorim ca vasele din colecția Golden Sky să complimenteze încăperea așa cum albastru are darul de a oferi starea de calm și meditație, favorizând prosperitatea.

Colectia
Candles

Colecția Candles prezintă o formulă unică pentru lumânările organice, oferind un standard de calitate premium, cu bumbac cerat și fitil împletit.

Lumânările creează o pasiune feerică, reprezentând trăsăturile femeii: orbirea iubirii, acceptarea corpului, energia deplină a iubirii și puterea senzualității.

Parfumurile naturale pe care le deține colecția Candles sunt obținute prin presare la rece, fără ingrediente de sinteză, fără conservanți. Fiecare miros este creat în Franța și este unicat.

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre Dilamodesign.com.